Hlavní obsah

Designové hasičáky: Poslední hloupost, která na této planetě ještě chyběla

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si, že vstoupíte do budovy radnice, vyjedete dvě patra výtahem a místnost, kam směřujete, bude v plamenech. V ten moment začnete pravděpodobně utíkat nebo hledat červené hasicí zařízení po zdech. Jenže co když na zdi uvidíte něco zdánlivě podobného, ale nebude tak úplně jasné, zda uvnitř není kečup? Bizarní představa už není až tak nereálná.

Foto: Safe-T

Designové hasicí přístroje? I ty už si dnes můžete koupit...

Článek

Na tomto světě už není ani zdaleka tolik jistot jako dříve. Stále je jasné, že když vám rupne pneumatika v plné rychlosti na dálnici, že se dostanete do pořádných potíží. Není pochyb o tom, že když budete chtít pořídit paštiku za 10 korun, takže bude obsah masa v ní asi takový jako obsah vitamínů v cole. Od nynějška už ale nemůžete říkat, že je hasicí přístroj za všech případů červený.

Hasicí přístroje od firmy Safe-T mají nejrůznější ornamenty. Někdy připomínají velká balení olivového oleje, mléka či kečupu. Jindy je zdobí známé tváře historie či jednoduše nejrůznější designové výstřelky. Smysl? Design nepotřebuje mít žádný smysl. Pozitivní přínos vidíme asi jediný. Pokud vás přiměje mít doma hasicí přístroj skutečnost, že váš hasicí přístroj vypadá jako velké balení kečupu, tak to stojí za to.

A ano, pokud už vás napadlo, že by se tyto hasicí přístroje daly za několik dní teoreticky použít jako zajímavý aprílový vtípek, nejste rozhodně ani v nejmenším první. Tento případný „kečupový” apríl vás vyjde na 99 dolarů, tedy zhruba 2500 korun. Tedy pokud najdete nějakou přepravní společnost, která by chtěla něco takového vozit přes hranice...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám