Hlavní obsah

Brit si nechal vytetovat jméno své dcery. 667krát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tetování jmen svých nejbližších není až tak neobvyklé. Příběh devětačtyřicetiletého Brita Marka Owena Evanse přece jenom vyčnívá, jméno své dcery Lucy má totiž na svém těle vytetováno hned 667krát. Původně jich měl „pouze“ 267, v nedávné době však přidal dalších 400.

Foto: Guinnessova kniha rekordů

400krát má jméno své dcery vytetované na stehnech (200krát na každém z nich), zbylá tetování má na zádech

Článek

Poprvé si Evans jméno své tehdy čerstvě narozené dcery Lucy nechal zvěčnit 267krát na svá záda v roce 2017, díky čemuž se dostal do Guinnessovy knihy rekordů. Finance, které díky tomu získal, věnoval nemocnici, jež o Lucy první měsíce jejího života pečovala.

S tetováním začal v 52 letech, teď má potetované téměř celé tělo

Muži

Tetování si tehdy navrhl sám. Opakující se jméno jeho dcery je vyobrazeno na dvou stránkách otevřené knihy, která znázorňuje právě Guinnessovu knihu rekordů.

Foto: Guinnessova kniha rekordů

Poprvé si jméno své dcery nechal vytetovat 267krát v roce 2017

V roce 2020 však rekord v nejvyšším počtu tetování totožného jména na těle překonala tehdy sedmadvacetiletá Američanka Diedra Vigilová, která si nechala vytetovat své vlastní jméno celkem 300krát.

Další děti neplánuje

Evans si však nyní vzal rekord opět do svých rukou, když nápisy se jmény své dcery nechal ozdobit svá stehna – na každém z nich jich má 200. Celkem na svém těle pak 667.

Foto: Guinnessova kniha rekordů

Opakující se jméno dcery Lucy je vyobrazeno na jeho zádech na dvou stránkách otevřené knihy, která znázorňuje Guinnessovu knihu rekordů

„Nemohl jsem se dočkat, až si rekord vezmu zpět a věnuju ho své dceři. Je úžasné, že ho mám vlastně na sobě a je neustále při mně,“ svěřil se Brit zástupcům Guinnessovy knihy rekordů a dodal, že s manželkou Katherine další děti neplánují.

Za 91 hodin potetoval 64 lidí, překonal světový rekord

Muži

Reklama

Výběr článků

Načítám