Hlavní obsah

Během roku a půl se zúčastnil 56 loučení se svobodou. Dluh na kreditní kartě splácí dodnes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turné pánských jízd zahájil třiačtyřicetiletý Will Stevenson z britského Lincolnu v červnu roku 2015, kdy nahradil na rozlučce neznámého muže jednoho z účastníků, který se nemohl dostavit. Ocitl se díky tomu v Budapešti s dalšími 22 účastníky, které dosud neznal. Během 18 měsíců se potom podílel na dalších 55 rozlučkách a později před svojí svatbou dokonce zorganizoval tři vlastní. O jeho příběhu nyní informovala agentura AP.

Brit absolvoval za rok a půl 56 rozluček se svobodouVideo: AP

 
Článek

Účast na pánských jízdách cizích lidí nebyla ve Stevensonově programu ojedinělou záležitostí. Potom, co objevil novou zálibu, se během prvních tří měsíců zúčastnil 16 rozluček se svobodou, mezi které patřily jak oslavy přátel, tak úplných cizinců.

Díky svému koníčku tak Stevenson získal nové přátele a navštívil mnoho turisty oblíbených destinací. Cestoval například na Ibizu a Tenerife, nebo dokonce do Sydney, Las Vegas a New Yorku.

Foto: AP

Brit absolvoval za rok a půl 56 rozluček se svobodou.

Za zážitky nasbírané na celkem 56 rozlučkách během 18 měsíců však Stevenson stále splácí dluh na své kreditní kartě. Za ubytování, cesty a jídlo se dohromady vyšplhal na zhruba 50 tisíc liber, v přepočtu asi 1,4 milionu korun.

Horolezec a horolezkyně vylezli na špičatou skálu ve svatebním

Koktejl

„Stálo to za vzpomínky,“ má však jasno Stevenson. Zároveň ovšem dodává, že byla i doba, kdy už toho měl dost, ale bylo mu blbé říct ne. Nutno dodat, že po skončení epizody pánských večírků přestal na tři měsíce pít alkohol.

Jednou se loučit nestačí

Koníčku už se Brit v současné době tak intenzivně nevěnuje. „Vždycky to byl adrenalin,“ vzpomíná Stevenson, který ale ani nyní nemá o zábavu nouzi. V únoru se má totiž stát dvojnásobným otcem.

Zálibu omezil už v roce 2016, když požádal svou dosavadní přítelkyni Abigail o ruku. Před svatbou, která se uskutečnila v srpnu roku 2021, si však bývalý rozlučkový nadšenec neodpustil tři vlastní loučení se svobodou. Kromě Blackpoolu a Brightonu v Anglii slavil také v oblíbeném letovisku Magaluf na španělském ostrově Mallorca.

Rodiče jim svatbu zakázali, tak se vzali až po 60 letech

Koktejl

Brit oslavil nevšedním způsobem konec 23letého manželství

Muži

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám