Hlavní obsah

Zpěvačka Rihanna se ukrývá, ale pracuje na nové desce

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká zpěvačka Rihanna pracuje nadále, měsíc po napadení přítelem Chrisem Brownem, na nové desce. Potvrdil to její producent a skladatel Adonis Shropshire: "Jde to velmi dobře. Jejím útočištěm je hudba. Jsou tu samozřejmě neblahé vzpomínky, ale ona se snaží jít kupředu.“

Foto: Právo

Rihanna uvedla, že pokud dojde k soudnímu líčení, bude proti svému příteli vypovídat.

Článek

Zpěvák Brown zaútočil na Rihannu 8. února v Los Angeles, v předvečer udílení hudebních cen Grammy. Policií byl obviněn z napadení a vyhrožování, za což mu hrozí čtyři roky a osm měsíců za mřížemi.

Rihanna uvedla, že pokud dojde k soudnímu líčení, bude proti svému příteli vypovídat. Devatenáctiletý zpěvák by se k losangeleskému soudu měl dostavit 6. dubna. Důvodem napadení byla údajně esemeska v Brownově mobilu od neznámé ženy, kterou si Rihanna přečetla. Brown jí v reakci na to bouchl hlavou o okno auta a začal ji zuřivě bít téměř do bezvědomí.

Internetový magazín People tři týdny po incidentu informoval, že je dvojice údajně opět spolu a před veřejností se ukrývá v domě rappera Seana „Diddyho“ Combse na ostrově Star na Floridě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám