Hlavní obsah

Ve věku 55 let zemřel zakladatel Sázavafestu Pavel Kloupar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve věku 55 let zemřel ve čtvrtek zakladatel hudebního festivalu Sázavafest Pavel Kloupar. O jeho skonu informovala na Facebooku jeho bývalá partnerka, matka jeho syna, moderátorka Iva Lecká.

Foto: Jakub Deml, Právo

Pavel Kloupar Sázavafest několikrát stěhoval.

Článek

„Nikdo nikdy netušíme, kdy naše svíčka dohoří… svou cestu si dláždíme den za dnem. A pak to přijde… Je mi strašně líto, že jeho cesta byla tak krátká. Bolí to, těžko se s tím smiřuje. Vzpomínky zůstávají,“ uvedla.

„Byl to fajn chlap, a i když to někdy bylo vedle něj zatraceně těžký, jsem ráda, že byl součástí té mojí cesty. A že tady zůstává v našem synovi. Tohle se mu totiž opravdu povedlo. Tak jednou tam nahoře na shledanou,“ napsala Iva Lecká.

„Pavel byl fajn chlapík a my jsme díky němu zažili spoustu nádherných koncertů. Upřímnou soustrast jeho rodině. Pavle, děkuju ti za vše,“ napsal zpěvák Matěj Ruppert.

Žánrově rozmanitý Sázavafest Kloupar založil v roce 2000. Předtím pracoval v bankovnictví. V hudební branži se potom staral o marketing i program svých akcí.

Sázavafest s Karlem Gottem i Grahamem Candym

Kultura

Pavel Kloupar: Moravafest jsem měl v hlavě delší dobu

Kultura

Reklama

Související témata:
Pavel Kloupar

Výběr článků

Načítám