Hlavní obsah

Zemřel představitel Tinky Winkyho z dětského televizního seriálu Teletubbies

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve věku dvaapadesáti let minulou středu náhle zemřel britský herec Simon Shelton Barnes, známý především jako představitel postavy Tinky Winky z dětského televizního seriálu Teletubbies, informoval v úterý server Telegraph.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Teletubbies v Londýně na záběrech z roku 2007Video: Reuters

 
Článek

O náhlé smrti herce pocházejícího z anglického města Ampthill v Bedfordshiru informovala jeho rodina a přátelé. Barnes zemřel pouhé čtyři dny po oslavě dvaapadesátých narozenin.

Otec tří dětí se proslavil především rolí fialové postavičky zvané Tinky Winky v dětském televizním pořadu Teletubbies. V minulosti studoval balet a kromě herectví se věnoval také tanci a choreografii.

„Ve středu jsem přišel o svého milovaného otce. Byl to ten nejmilejší a nejlaskavější muž, kterého jsem znal, a z celého srdce ho miluji. Když jsem byl dítě, tak jsem se styděl, že je herec a tanečník, teď ale nemůžu být hrdější!“ napsal na Facebook jeho syn Henry.

Pohřeb se uskuteční 7. února v anglickém Bedfordu. Hosté byli podle Telegraphu požádáni, aby se oblékli do zářivých barev.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám