Hlavní obsah

Zemřel 17letý syn zpěvačky Sinéad O’Connorové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctiletý syn irské zpěvačky Sinéad O'Connorové byl nalezen mrtvý dva dny poté, co po něm bylo vyhlášeno pátrání. Devastující zprávu ohlásila sama zpěvačka na Twitteru.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Sinead O'Connor

Článek

„Můj krásný syn, světlo mého života, se dnes rozhodl ukončit své trápení a je teď s Bohem. Ať odpočívá v pokoji a nikdo nenásleduje jeho příkladu. Moje děťátko. Tolik tě miluji,“ napsala v sobotu pětapadesátiletá Sinéad O’Connorová na svém twitterovém účtu. Zároveň sdílela pro svého syna píseň Boba Marleyho.

Už ve čtvrtek zpěvačka uvedla, že její syn byl hospitalizován v soukromé nemocnici Lynn Ward, když přede dvěma dny zmizel. Podle O‘ Connorové měl mít sebevražedné sklony.

Sinéad O' Connorová je irská zpěvačka, která se proslavila zejména na konci osmdesátých let. Jejím největším hitem je píseň Nothing Compares 2 U. V červnu minulého roku oznámila, že se svou hudební kariérou končí.

V posledních letech na sebe upozorňovala i kontroverzními výroky a výstupy na veřejnosti. Obhajovala teroristickou organizaci IRA, veřejně vystupovala proti římskokatolické církvi. Před několika lety prošla nervovým zhroucením, během kterého zveřejnila video, v němž hrozila sebevraždou.

Na konci října 2018 napsala, že konvertovala k islámu. Kvůli změně náboženství přijala nové jméno Shuhada Sadaquat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám