Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Ženy v běhu po oddechové pauze přiběhly zpět do čela

Novinky, kat

Po více než měsíčním odpočinku se do čela žebříčku návštěvnosti českých kin vrátila komedie Martina Horského Ženy v běhu. Na druhou příčku tak sportovkyně v podání Zlaty Adamovské, Jenovéfy Bokové, Terezy Kostkové a Veroniky Kubařové sesadily taktéž český počin LOVEní. Třetí místo patří komiksové adaptaci Captain Marvel, která už v minulých týdnech chuť vítězství také okusila.

Foto: CinemArt / Infinity Prague

Ženy v běhu si daly krátký oddechový čas, nyní jsou opět v čele žebříčku.

Článek

Slunečné počasí a pozdější západ slunce lákaly Čechy asi spíše do přírody a na zahrádky restaurací než do kin. Na pomyslné zlato v žebříčku návštěvnosti filmů tento víkend stačilo jen 23 444 diváků.

Právě tolik lidí se vypravilo na českou komedii Ženy v běhu, která se tak vrátila na první místo žebříčku. Vdova v podání Zlaty Adamovské se ve filmu rozhodne splnit přání zesnulého manžela – uběhnout maraton. Přestože přes 42 kilometrů dlouhý závod se třemi dcerami pojmou jako rodinnou štafetu, tříměsíční trénink nebude procházkou růžovým sadem. Žádná z nich totiž nikdy neběhala a v neposlední řadě mají dost jiných starostí ve svém každodenním životě...

Foto: Bontonfilm

Komedie LOVEní se stále drží na předních příčkách žebříčku návštěvnosti.

O necelé dva tisíce diváků méně ulovila komedie Karla Janáka LOVEní. Její hlavní hrdince v podání Ester Geislerové uteče ženich od oltáře a ona se na popud své kamarádky vrhá do randění naslepo. V dalších rolích se objeví například Jakub Prachař, Evelyn Kramerová či Jaroslav Plesl.

Bronzová superhrdinka Captain Marvel, kterou hraje Oscarem ověnčená Brie Larsonová, zachraňuje Zemi během mezihvězdné války mezi dvěma mimozemskými rasami.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.3.Ženy v běhu23 444
2.1.LOVEní21 570
3.2.Captain Marvel19 018
4.97.My15 915
5.-Dumbo14 187
6.4.Jak vycvičit draka 313 152
7.-Arctic: Ledové peklo6 286
8.8.Zelená kniha5 995
9.5.Skleněný pokoj4 544
10.6.Pašerák3 953
zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám