Hlavní obsah

Vladimír Čech končí v Milionáři

Novinky, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátor Vladimír Čech a televize Nova se vzájemně dohodli na ukončení spolupráce v soutěžním pořadu Chcete být milionářem?, který se nyní vysílá každé úterý a čtvrtek. Další podrobnosti, například, kdo populárního Vladimíra Čecha nahradí, zatím nejsledovanější televize tají.

Foto: HZS JmK PS Boskovice
Článek

Čech byl moderátorem pořadu tři roky a v polovině října uvede jeho 300. díl. "V témže pořadu se představí i jeho nástupce," informoval Právo mluvčí televize Nova Petr Kostka, který nechtěl o Čechově nástupci nic prozradit. Ani to, zda půjde o ženu, či muže a zda je již o obsazení moderátorského postu jednoho z nejsledovanějších pořadů Novy zcela jasno.

Kostka pouze dodal, že Čech dostal nabídku na spolupráci v jiných pořadech televize, nemohl ale upřesnit v jakých, zda v zábavných, nebo v programu jiného typu.

Nové tváře již Nova představila

Sobotní hitparádou Eso provází moderátor a zpěvák Leoš Mareš, páteční Peříčko vede Zuzana Belohorcová, dosavadní moderátorka erotického magazínu Láskanie slovenské Markízy, a jednu z nových soutěží moderuje zatím poměrně neznámý herec Zdeněk Podhůrský, působící dosud hlavně v dabingu.

"Změn je ale mnohem víc, než obvykle na podzim bývá. Nevím, proč se začalo říkat, že Nova nic nového nevymýšlí. Jenže my chceme divákům nabízet nové formáty," zdůraznila výkonná ředitelka CET 21 Libuše Šmuclerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám