Hlavní obsah

Veletrh od pátku představí hudební nástroje a techniku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Od pátku do neděle potrvá v pražském Veletržním paláci Hudební veletrh Praha 2004. Téměř sto vystavovatelů, kteří budou nabízet zejména hudební techniku, bude zastupovat na 400 českých a zahraničních značek.

Foto: Věra Stojarová
Článek

Srdce veletrhu bude tvořit velká dvorana, na níž návštěvníci naleznou stánky dovozců elektronických i akustických hudebních nástrojů a příslušenství.

Přilehlá pasáž a hala A bude vyčleněna pro jevištní techniku, hala B nahrávací i reprodukční techniku a hudební software. Na své si přijdou i vyznavači akustických nástrojů. V malé dvoraně se představí výrobci a dovozci akustických hudebních nástrojů a vydavatelé hudební literatury.

Vedle výstavy pořadatelé nabízejí též doprovodný hudební program. Na venkovní scéně se představí sólisté či kapely world music, etno či jazzu. V kinosále se budou prezentovat rockové scény a v malé dvoraně proběhnou vystoupení klasických interpretů a souborů.

Během veletrhu bude možné zhlédnout například skupiny Pražský výběr, -123 min., Blue Effect, Gaia Mesiah, Laura a její tygři, Vladimíra Mišíka a Etc, Insanii, Imodium, Flood, Eggnoise a další.

V rámci doprovodného programu budou dvě akusticky oddělené seminární místnosti vyhrazeny pro firemní prezentace a přednášky, semináře a konference.

Veletrh bude otevřen denně od 10 do 18 hodin (v neděli do 17) a vstupenka přijde na 100 Kč.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám