Hlavní obsah

V Praze dnes vystoupí Ozzy Osbourne i Johnny Depp

Právo, Jaroslav Špulák

Britský zpěvák Ozzy Osbourne se představí dnes na letišti v pražských Letňanech. Bude hlavní hvězdou akce Prague Rocks 2018. Osmašedesátiletý někdejší frontman už nefungující kapely Black Sabbath přijíždí v rámci své Farewell World Tour, o které tvrdí, že je jeho poslední. Plánuje ho ukončit v roce 2020.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne je na posledním turné.

Článek

„Lidé se mě ptají, kdy půjdu do důchodu. Toto bude mé poslední světové turné, ale nemohu říct, že potom ještě sem tam někde nevystoupím,“ uvedl Osbourne v oficiálním prohlášení.

Jeho doprovodnou kapelu budou v Praze tvořit Zakk Wylde (kytara), Blasko (baskytara), Adam Wakeman (klávesy) a Tommy Clufetos (bicí).

Na akci vystoupí i hvězdná americká skupina Hollywood Vampires. Působí v ní zpěvák Alice Cooper, herec a kytarista Johnny Depp a kytarista Joe Perry z Aerosmith.

Skupina, která ve své tvorbě oslavuje rockovou hudbu 70. let, vznikla v roce 2015 a v témže roce vydala eponymní album, na kterém hostovali Paul McCartney či Dave Grohl.

Foto: archív kapely

Jádro kapely Hollywood Vampires, zleva Joe Perry, Johnny Depp a Alice Cooper.

Její jádro na probíhajícím turné doplňují kytarista a klávesista Tommy Henriksen, bubeník Matt Sorum, jenž hrál s Guns N’Roses či Velvet Revolver, baskytarista Robert DeLeo ze Stone Temple Pilots a kytarista a klávesista Bruce Witkin.

Na Prague Rocks se představí také španělská metalová kapela Lords of Black, která začne hrát v 16.45 hodin, a zpěvák skupiny Korn Jonathan Davis v sólovém programu, jenž odstartuje v 17.45 hodin. The Hollywood Vampires by měli začít v 19.15 hodin a Ozzy Osbourne ve 21 hodin.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám