Hlavní obsah

V novém klipu nechal Petr Bende své syny, aby se na něm vyřádili

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Petr Bende přichází s pozitivně laděným singlem Je čas jít dál. Původně ho nahrál pro své fanoušky, kterým i nyní pravidelně hraje živě z obýváku na svém facebookovém profilu. Nakonec se rozhodl potěšit nejen své skalní příznivce, a tak vznikl i videoklip z domácího prostředí. Na Novinkách.cz má premiéru.

Klip zpěváka Petra Bendeho k písni Je čas jít dálVideo: Supraphon

 
Článek

Svým laděním singl zapadá do současných dnů. I přes pohodovou melodii přináší zároveň zamyšlení. Textem přispěl básník Tomáš Tajchner, se kterým Bende nespolupracoval poprvé. Název písně Je čas jít dál prochází jako ústřední myšlenka celou skladbou.

Těžko si představit, jak se v domácí karanténě natáčí videoklip s kapelou. Ale i to se zpěvákovi podařilo. Členové kapely, uvěznění doma, vzali mobilní telefony a každý svým dílem přispěl. Nespornou zásluhu na výsledku však mají především Bendeho synové Matyas a Max. Ti nelenili a v rámci domácí pohody spontánně pomalovali tátovi obličej.

Foto: archiv umělce

Petr Bende pomalovaný svými syny.

„Poprosil jsem své dvě děti, ať mi prostě pomalují obličej. Každému jsem dal půlku, zapnul kameru a nechal je dělat si, co se jim zlíbí. Výsledek je přirozený a dává písni jasný význam a sdělení. Je čas jít dál, zkrátka pojďme žít, užívat, pokračovat a nechat si třeba namalovat nové světlé zítřky na obličeje od svých dětí,“ říká Bende.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám