Hlavní obsah

V novém filmu o Potterovi bude i láska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaký by to byl velkofilm bez trochy erotiky nebo alespoň milostného románku? A jelikož J.K.Rowlingová té lásky do Harryho Pottera moc nedala, museli si ji tam tvůrci nového filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu přimyslet.

Foto: Vladimír Svoboda

Zvyšování podchozí výšky schodiště pod Petrovým dómem

Článek

Filmoví bosové se rozhodli, že nový film o čarodějnickém učni potřebuje trochu romantiky, a tak do scénáře nacpali klíčící milostný vztah mezi Ronem Weasleyem a Hermionou Grangerovou. Páreček v sobě najde zalíbení, když se Ron představovaný Rupertem Grintem začne starat o Hermioninu kočku Křivonožku.

"Všechno se to mezi námi začne docela dobře vyvíjet, ale pak do toho přijde kočka a my se začneme hádat," prozradil patnáctiletý Grint o filmu, který by měl mít premiéru v příštím roce.

Ohrožení mravopočestnosti malých diváků se však starostliví rodiče bát nemusejí. "Měli jsme dojem, že milostný vztah trochu dodá příběhu na dramatičnosti, ale žádné skutečné milostné scény tam nejsou," ujišťuje podle britského deníku The Daily Star jeden z filmařů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám