Hlavní obsah

V hlavě 2: Do velínu se nastěhuje Úzkost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z nejočekávanějších filmů příštího roku je novinka Pixaru. Do kin vyšle pokračování oblíbeného kresleného příběhu V hlavě. Hlavní hrdinka Riley jde do puberty a k oblíbeným emocím - Radosti, Smutku, Znechucení, Strachu a Hněvu - se nastěhuje Úzkost. A začne kralovat. Holt puberta je puberta. Společnost Pixar nyní zveřejnila trailer filmu.

Trailer V hlavě 2Video: Falcon

 
Článek

Příběh, jak uvádí web Variety, volně navazuje na předchozí děj. Riley již neřeší své přestěhování z Minnesoty do San Franciska, ale ocitá se v úplně nové situaci. Dospívá.

Emoce žijící v Řídícím centru, uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní, se pořádně „zapotí“, aby vše zvládaly. Klid musejí udržet i její rodiče.

Pokračování oblíbeného příběhu tvůrci oznámili před rokem. Jeho režie se ujali Pete Docter a Kelsey Mann. Scénář opět napsala Meg LeFauve, která byla jednou ze scenáristů i u jedničky.

Do kin by měl snímek V hlavě 2 vstoupit 14. června 2024, tedy téměř devět let po prvním filmu. V Česku bude mít premiéru o den dříve.

Studio Pixar bude vystavovat v Praze

Kultura

Filmová studia oznámila nové a chystané animáky příštích tří let

Kultura

Reklama

Související témata:
Film V hlavě 2

Výběr článků

Načítám