Hlavní obsah

Komedie o fiktivním kamarádovi Rickym láká na Johna Cenu, Zaca Efrona a nenáročný humor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ricky Stanicky sice neexistuje, ale zato má pořád nějaký problém. Nejenom že kvůli práci musí komplikovaně létat do Nairobi a zpátky, ale taky se mu stále dokola vrací rakovina varlat. Komedie o kamarádech, které po letech doženou lži, chce především bavit.

Upoutávka k filmu Ricky StanickyVideo: Prime Video

 
Článek

Režisér Peter Farrelly, který spolu se svým bratrem natočil legendární roadmovie Blbý a blbější (1994), přichází s novou komedií. Příběh vypráví o partě tří kamarádů, Deanovi, JT a Wesovi. Ti už léta využívají svého smyšleného kamaráda Rickyho jako výmluvu, když si chtějí na chvíli odpočinout nebo se potřebují vyvléknout z nějaké akce.

Dean tvrdí, že základem dobré lži jsou vždy detaily. A těch mají za 25 let strávených v (ne)přítomnosti fiktivního známého sesbíráno dostatek. Vše dobré ale jednou skončí, a tak se zřejmě stane i s Rickym.

Foto: Profimedia.cz

John Cena jako Rod/Ricky ve filmu Ricky Stanicky

Jakmile totiž jejich neochvějné alibi začnou partneři prokoukávat a chtějí se s legendárním panem Stanickym setkat, musejí rychle jednat. Kamarádi se rozhodnou najmout vyhořelého herce a opilce Roda, aby Rickyho ztvárnil. Ten se příležitosti s radostí ujme.

Rodova role se ale rychle zvrtne a životy všech se začínají otáčet vzhůru nohama. Propracovaná dlouholetá lež, která začala v dětství žertem se zapáleným hovínkem, se najednou třem přátelům bortí pod rukama. Nakonec si všichni přejí, aby si Rickyho bývali nikdy nevymysleli.

Foto: Profimedia.cz

Jermaine Fowler, Zac Efron a Andrew Santino ve filmu Ricky Stanicky

Pokud máte chuť na čistý humor bez příměsi těžších témat, Ricky Stanicky je jasnou volbou. Film se Zacem Efronem a zábavným Johnem Cenou slibuje odlehčenou podívanou.

Komedii, u které budete moct vypnout a jen se bavit, najdete na platformě Prime Video.

Ricky Stanicky, Prime Video
Žánr: komedie
Režie: Peter Farrelly
Hrají: Zac Efron, John Cena, Andrew Santino, Jermaine Fowler, Anja Savcicová, Jane Badlerová, William H. Macy a další

RECENZE: Pan a paní Smithovi pálí slepými. Akční jízdu proměnili v párovou terapii s nadhledem

TV a streaming

Co si pustit? Široká nabídka novinek na streamovacích službách potěší i náročnější diváky

Kultura

Reklama

Související témata:
Film Ricky Stanicky

Výběr článků

Načítám