Hlavní obsah

Klipy Karin Ann bodují i ve světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned několik mezinárodních ocenění získala za své loňské videoklipy slovensko-česká zpěvačka Karin Ann. Nejvíce bodoval její aktuální videoklip k písni A Stranger with My Face. Romantické špionážní video zasazené do padesátých let minulého století natočilo v Praze americké režisérské duo Tusk.

Foto: Cameron Lindfors

Karin Ann se snaží prosadit i za oceánem

Článek

V hlavních rolích se v něm kromě Karin Ann objevují američtí herci Gus Kenworthy a Ashley Mooreová. Právě tento klip získal na konci roku prvenství na filmovém New York Tri-State Film Festivalu a předtím na online filmovém festivalu Top Shorts.

Stejný videoklip vysoce ohodnotila i odborná porota na City Of Angels Women’s Film Festivalu v Los Angeles a na cenách Inide Shorts Awards ve francouzském Cannes se dostal do semifinále.

Kromě klipu k písni A Stranger with My Face sbírala loni Karin Ann úspěchy také s videem ke skladbě If I Fall for You. Na Los Angeles Film Awards, měsíční soutěži pro filmaře a scenáristy z celého světa, obdržel sošku za nejlepší hudební video.

Stejný klip bodoval v Telly Awards, kde v kategorii Nejlepší hudební video dosáhl na bronzovou příčku. Ocenění Telly Awards se v USA udílí od roku 1979 a stojí za ním respektované reklamní agentury, televizní stanice, produkční společnosti a vydavatelé z celého světa.

Karin Ann si rychle získala jméno jako výrazná postava hudební generace Z v Evropě a nyní zkouší štěstí v USA. Stala se objevem roku na cenách Žebřík a objevila se i ve dvou širších nominacích na Ceny Anděl. Jako první slovenský umělec byla uvedena na billboardu na Times Square v rámci Spotify's Equal Music Program.

Karin Ann, bojovnice za práva LGBTQ+ komunity, v nové písni rozporuje známé rčení

Kultura

Karin Ann v klipu připomíná momenty z koncertů s hvězdami

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám