Hlavní obsah

TV Seznam nabídne nové krimiseriály

Právo, jp

Televize Seznam se stále více proměňuje v rodinnou televizi. Na podzim se také v její nabídce výrazněji prosadí kvalitní a divácky úspěšné krimiseriály, a to zejména skandinávské a britské produkce, které u nás diváci na jiných televizích neměli možnost vidět.

Foto: Televize Seznam

Britský špionážní seriál Hodinka

Článek

Do vysílání zařadila televize pro podzimní sezonu rovněž české filmy, více dokumentů, novou kulinářskou show Gordona Ramsayho a motoristickou show Fifth Gear.

Posiluje i původní pořady vlastní produkce. Podvečerní čas bude patřit dětem a animovaným seriálům.

Foto: Televize Seznam

Britský motoristický pořad Fifth Gear

Divákům Seznamu se nově představí v hlavním vysílacím čase špionážní britský seriál Hodinka z prostředí politiky a zpravodajské redakce BBC, seriál o rodinném dramatu Dědictví, severské krimiseriály Vražedná konstelace a Špinavý byznys. Nadále budou pokračovat dalšími řadami oblíbené seriály PC Rebelové a Zločinná mysl.

Na telefonech Huawei budou aplikace Seznamu

Software

„Do budoucna bychom divákům rádi nabídli více vlastního obsahu, na zkušebních pořadech, tzv. pilotech některých pořadů, již nyní spolupracujeme s produkcí Streamu. Pro letošní podzim jsme připravili dokumentární portrét trans osob, který otevírá témata a otázky, kterým se v českém mediálním světě nevěnuje velká pozornost.

Foto: Televize Seznam

Podzimní program Televize Seznam

Projekt Trans* zařadíme do vysílání v polovině října. A v úterý 8. září čeká na diváky premiéra nového dílu One Man Show z produkce Streamu,“ prozradil ředitel televize Seznam Ivan Mikula.

Reklama

Výběr článků

Načítám