Hlavní obsah

Tom Cruise se chystá na komiksového Iron Mana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Po Supermanovi, Batmanovi, Hulkovi a Spidermanovi se dočká filmové verze další kultoví komiks - Iron Man. Hlavního hrdinu by měl ztvárnit Tom Cruise. Hollywoodský herec ale magazínu Empire sdělil, že jeho rozhodnutí bude záviset na kvalitě scénáře.

Foto: archiv Město Mikulov
Článek

Nemělo by jít o další z řady filmů o superhrdinech z komiksového vydavatelství Marvel.  Je to úžasná postava, ale musíme ještě vymyslet, jak to provedeme," uvedl Cruise s tím, že filmy o komiksových hrdinech dneska točí kdekdo. "Chceme to udělat jinak, vytvořit něco neokoukaného," vysvětlil jednačtyřicetiletý herec.

Iron Man je alter ego miliardáře, průmyslníka a vynálezce Tonyho Starka, který musí na prsou kvůli zranění srdce nosit zvláštní brnění. Mezi řízením svých podniků a bojem s alkoholismem se také vypořádává se zločinci. Využívá k tomu nejen speciálního železného kostýmu, ale i velké škály různých zbraní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám