Hlavní obsah

Tocadisco se vrací do Prahy, tentokrát jako hvězda noci

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Německý houseový producent a deejay se po velkém úspěchu na loňském Prague Session vrací do Prahy. V září vystoupil v pražské O2 Aréně jako předskokan hvězdného Paula van Dyka a vzhledem k velmi kladným ohlasům je páteční akce Pure - Tocadisco v klubu Mecca věnována právě jemu.

Článek

Akce Pure přivádí do České republiky dalšího světového deejaye, po prosincovém vystoupení Armina van Buurena přijíždí německý DJ Tocadisco, vlastním jménem Roman Boer. Vedle Tocadisca na druhém vydání Pure vystoupí domácí hvězda Michael Burian a Nesquik.

Kromě velmi plodné producentské dráhy stíhá Tocadisco vystupovat na největších parties po celém světě, a to jak v klubech, tak i velkých akcích jako je Sensation. Na páteční akci Pure v pražské Mecce, která začne ve 22:00,  předvede pravděpodobně průřez celou svou tvorbou.

A jaké, že jsou Tocadiscovy hity a předělávky, které rozhodně neupadly v zapomnění? Vyjma skladby Nobody Likes The Records That I Play, kterou se vlastně na scénu uvedl, jmenujme Morumbi, Streetgirls nebo nejnovější David Guetta vs. Tocadisco - Tomorrow Can Wait. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám