Hlavní obsah

Tik tak, přichází seriál Sex O’Clock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každému tikají hodiny. Mladým, starším, dospívajícím, lidem v nejlepších letech, prostě všem. Každému ale jinak. Své o tom ví představitelé nového desetidílného seriálu Sex O’Clock, který od 10. března poběží na Voyo. Režírovali jej Jan Bártek a Karolina Zalabáková.

Sex O’Clock - trailer.Video: Voyo Originál

 
Článek

Hlavním hrdinou je dospívající Adam, kterého hraje Maxmilián Kocek. Až dosud žil hlavně svou taneční kariérou a řešil, kdy už konečně přijde o panictví. Je nadějným tanečníkem společenských tanců, a protože ho přeroste partnerka, hledá za ni náhradu.

Když jednou rodiče Adamovi a jeho starší sestře oznámí, že s nimi chtějí něco probrat, jako první mu v hlavě vytane průšvih ve škole. Jenže tak jednoduché to nebude.

Foto: TV Nova

Adam (Maxmilián Kocek) se svou sestrou Emou (Sára Korbelová).

Jeho otec v podání Jana Révaie totiž přijde s něčím, co celé rodině převrátí život naruby a odstartuje řetězec nečekaných událostí, s nimiž si musí poradit nejen děti, ale i Adamova matka Judita (Petra Bučková) a babička (Jana Švandová).

A to není konec, s horkou novinkou se totiž musí vypořádat také starší sestra Ema, kterou hraje Sára Korbelová. Seriál řeší vztahy, které život obecně ovlivňují nejvíce. Ať už jsou partnerské, kamarádské, nebo rodinné. Také ukazuje, že být dospělým neznamená automaticky vlastnit patent na život. Ani dospělí si s ním občas nevědí rady. Situace, které přináší, také ukazují, jak se doba pohnula. Před pár lety by totiž některé z nich budily silné emoce. Dnes už jsou součástí života.

Foto: Voyo Originál

Sex O’Clock, nový seriál Voyo. Hrají v něm Jan Révai i Jana Švandová.

Příjemné je prostředí Zlína, ve kterém se natáčelo, a nové tváře, zejména mladých herců. Ty známé zase dostaly role, ve kterých jsme je dosud neviděli.

Jan Révai: Zpívání v dešti? Kvůli němu budu rád skákat salta i po padesátce

Kultura

Michal Reitler: Čeští lvi? Divím se, co se mi to přihodilo

Film

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám