Hlavní obsah

Thom Artway poskládal klip Zavolej z videí ze svého dětství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Synovi Damiánovi věnuje novou skladbu Zavolej český písničkář Thom Artway. V osobním vyznání mu slibuje, že ho v budoucnu za jakékoli situace podpoří a bude mu oporou. Píseň doprovází videoklip složený z rodinných záběrů ze zpěvákova dětství. Na Novinkách.cz má premiéru.

Thom Artway v klipu k písničce ZavolejVideo: Universal Music

 
Článek

„Zavolej jsem napsal jako dopis do budoucnosti pro svého syna Damiána,“ říká Thom Artway.

„Zpívám o tom, že se na mě bude moct obrátit v jeho dobrých i zlých časech a že ho vždy podržím. Že mu prostě vždycky vezmu telefon. Není to ale jen o mém synovi, je to také vzkaz všem dětem od všech milujících rodičů, že jsou tu pro ně.“

Foto: Beata Mathe

Thom Artway chystá své nové album na únor 2024.

Videoklip je poskládán z archivních rodinných záběrů, o jejichž střih se postaral Tomáš Elšík.

„Vždycky jsem měl za to, že mám z dětství jenom fotky a pár videí. Podařilo se nám ale najít dost videomateriálu, abychom z toho mohli vytvořit celý videoklip. Vůbec jsem třeba netušil, že existují záběry například z pěvecké soutěže Valašský zpěváček, ve které jsem soutěžil v devíti letech s písní Stávaj, náš valášku,“ uzavírá Thom Artway.

Thom Artway v prosinci odehraje několik vystoupení po České republice včetně vánočního koncertu 13. prosince v pražském Klubu Varšava. Singl Zavolej, který spoluprodukovala Beata Hlavenková, bude součástí jeho prvního česky zpívaného alba, které vyjde v únoru 2024.

Thom Artway: Překvapilo mě, kolik Američanů na nás přišlo

Kultura

Písničkář Thom Artway vydává Nebedálky. Videoklip natočil v New Yorku

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz: All I Know - Thom Artway [CD], Hedgehog - Thom Artway [CD]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám