Hlavní obsah

Písničkář Thom Artway vydává Nebedálky. Videoklip natočil v New Yorku

Videoklip k nové písni Thoma Artwaye natočil americký fotograf Shawn Brackbill. Singl Nebedálky je jeho třetím letošním přírůstkem ve sbírce českých písniček. Po optimistické Buď se mnou a vtipné Ani jeden den se vrací k melancholické baladě, kterou dotváří náladový videoklip. Ten vznikl v New Yorku. Na Novinkách.cz má skladba premiéru.

Thom Artway v klipu k písni NebedálkyVideo: Universal Music

 
Článek

Thom Artway si během podzimu odskočil na krátké turné za oceán a v průběhu jednoho volného dne v New Yorku City natočil k písni Nebedálky videoklip. Na Manhattanu a na střeše českého centra v New Yorku s Thomem s ní točil americký fotograf Shawn Brackbill, který vytvořil náladový snímek, jenž skvěle podtrhuje píseň.

„Hlavní myšlenkou textu je snaha o pochopení, lidskost, sounáležitost. Píseň je pro lidi, kteří se zrovna teď cítí být sami a nevědí si rady. Tak jako se cítil alespoň jednou v životě každý z nás,“ sděluje Thom Artway.

Foto: archiv umělce

Thom Artway natáčel klip za oceánem při svém turné>

Thom Artway v minulosti tvořil své písně výhradně v angličtině. Počínaje spoluprací s Universal Music zahájil kapitolu české tvorby singlem Nezapomenout. Na celkově čtvrtém singlu v češtině textově spolupracoval s Patrícíí Fuxovou, členkou dívčí skupiny Vesna.

Může se vám hodit na Zboží.cz: Hedgehog - Thom Artway [CD], All I Know - Thom Artway [CD]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám