Hlavní obsah

The Tap Tap točili klip v ženské věznici a zvou na koncert

Právo, jaš, kul

Členové kapely The Tap Tap uvedli, že svůj nový videoklip ke skladbě Džony Macháček představí až na Mikulášské 5. prosince v pražském Foru Karlín. Málokdy se stane, že se videoklip podaří dokončit s předstihem. Kapele se to povedlo, a tak mohou svou novinku představit o den dříve a využít ji jako pozvánku na svou letošní Mikulášskou koncertní show.

Nový klip skupiny The Tap TapVideo: archiv kapely

 
Článek

Klip k písničce Džony Macháček vznikl v ve věznici ve Světlé nad Sázavou. Je o klukovi, jenž hledá ženskou, která by ho zvládla. Aby si mohl vybrat, nastoupí dobrovolně do ženské věznice. Písničku pro člena Tap Tap Honzu Macháčka napsal frontman kapely Poletíme! Rudolf Brančovský.

„Nacvičování nás všechny stálo pár šedivých vlasů a vousů, ale výsledek je pecka. Úplně přesně popisuje, jaký je náš Honza Macháček živel,“ říká kapelník The Tap Tap Šimon Ornest.

Videoklip představí kapela i během Mikulášské show 5. prosince v pražském Foru Karlín. Stejně tak odhalí i originálními sochy v nadživotní velikosti, které budou součástí výstavy The Tap Tap v muzeu. Expozice bude pro veřejnost otevřena v Domě U Zlatého prstenu od 11. prosince do března 2019.

Na Mikulášské s The Tap Tap jako hosté vystoupí Petr Čtvrtníček, Xindl X, Adam Lanči alias Mr. Cocoman, dívčí sbor Puellae Cantantes a senátor Jiří Drahoš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám