Hlavní obsah

Tarantino možná postaví Schwarzeneggera proti Stallonemu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavé zvěsti kolují o novém filmu režiséra Quentina Tarantina Inglorious Bastards. Podle serveru Movies.com může Tarantino poprvé v historii obsadit do jednoho filmu věčné hollywoodské rivaly Sylvestra Stalloneho a Arnolda Schwarzeneggera. Aby toho nebylo málo, spekuluje se i o třetím jméně - Bruce Willis.

Článek

Jestli se projekt nakonec podaří, nelze v této chvíli s jistotou říci. Stallone potvrdil, že má s Tarantinem schůzku a tvrdí, že "to je možné," ale připouští, že získat Schwarzeneggera nebude jen tak.

"Guvernátor" se v současnosti věnuje spíše politice a v nedávných volbách opět vyhrál, takže na filmy nemá čas. Navíc se ho snaží zlanařit hned několik producentů najednou. Mluví se o dalších dílech Terminátora i Conana. 

Stallone na sebe v poslední době strhl pozornost už šestým pokračováním boxerské ságy Rocky. Na premiéru mu přišel i Schwarzenegger. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Neúnavný Stallone už zase rozdává rány

Vytrvalost je zřejmě hlavní devízou amerického herce Sylvestra Stalloneho. V USA měl tento týden premiéru Rocky Balboa - šesté pokračování boxerské ságy....

Výběr článků

Načítám