Hlavní obsah

Sylvester Stallone byl zvolen nejakčnějším hrdinou

Právo, pur

Nejakčnějším filmovým hrdinou je Sylvester Stallone. Rozhodla o tom anketa, jíž se pro britský web sportovní výživy zúčastnily na dva tisíce respondentů. Čtyřiašedesátiletý představitel boxera Rockyho a vietnamského veterána Ramba, naposled režisér thrilleru Expendables: Postradatelní, v němž si také zahrál, získal celkem 31 procent.

Článek

O sedm bodů tak předstihl slavného Terminátora – nyní kalifornského guvernéra – Arnolda Schwarzeneggera (63). Bronz patří Bruci Willisovi (Smrtonosná past).

Jedinou ženou, která se probojovala do první desítky a tím zaujala média možná víc než tvrdý chlapík Stallone, je pětatřicetiletá Angelina Jolie, hrdinka kultovního filmu Lara Croft: Tomb Raider a špionážního thrilleru Salt. V něm si většinu dobrodružných scén odehrála sama a nenechala se zastupovat kaskadéry.

Mark Coxhead, šéf marketinku Myprotein.com, prohlásil: „Je úžasné, že se Angelině podařilo proniknout do první desítky, když porazila například Chucka Norrise nebo Willa Smithe.

Akční Angelina

Mnoho návštěvníků kin si totiž ženské filmové role nespojuje s výrazem akční hrdina. Možná to nebude trvat dlouho a Angelina sundá Slye (jak se ve filmových kruzích přezdívá Stallonemu) z jeho příčky.“

Hvězda nedávno prozradila, že byla požádána, aby hrála Bondovu dívku. „Ne, děkuji,“ zareagovala. „Měla bych zájem jen o titulní roli Bonda.“

Reklama

Výběr článků

Načítám