Hlavní obsah

Support Lesbiens zpívají v Hazardérovi o uličníkovi v každém z nás

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po singlech v angličtině vsadili pražští Support Lesbiens na jediný český text na svém loňském albu Glow. Klip k písni Hazardér, kterou otextoval Xindl X, vznikl na křtu desky v pražském klubu Doupě. Na Novinkách.cz má premiéru.

Nový klip skupiny Support Lesbiens.Video: archiv kapely

 
Článek

Skladba Hazardér pojednává o člověku, který k životu v mnohém přistupuje jako hazardní hráč. To, co je mu nejvzácnější, však střeží s maximální péčí a pozorností.

„Všichni v sobě máme uličníka, všichni nějakým způsobem zlobíme, někdy se utrhneme ze svých pomyslných řetězů. Ale naší přirozeností je konat dobro, víme, že je to správné. Hazardér je píseň o člověku, který se nesnaží své přestřelky omlouvat, ale za ctnosti srdce a ty, které miluje, by obětoval všechno,“ říká zpěvák Dušan Marko.

Foto: Anna Hladká

Support Lesbiens při realizaci klipu Hatardér.

Pro Support Lesbiens se jedná o první živé video. Natočeno bylo na únorovém křtu desky Glow v pražském klubu Doupě. Kapela tu příležitost pojala jako oslavu hudby se svými přáteli a nejbližšími spolupracovníky.

V doprovodu skupiny, která v Doupěti naživo premiérově předvedla skladby z desky Glow, vystoupili také vokalisté Lenka Novotná, Juraj Holoda a Marlene Wilfing.

Hazardér není poslední připomínkou desky Glow. Skupina slíbila, že do budoucna vydá ještě alespoň dva další singly. Nový repertoár bude také nedílnou součástí nadcházejících koncertů. V současnosti se již hudebníci intenzivně připravují na letní sezonu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám