Hlavní obsah

SuperStar v SR: tři tisíce uchazečů

Novinky, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Do uzávěrky přihlášek televizní soutěže SuperStar na Slovensku, která vypršela v sobotu, se vedení Slovenské televize (STV) ozvalo 3200 zájemců. "Do středy ještě počkáme, zda nedorazí poštou další přihlášky, protože rozhodující je datum na razítku pošty. Už teď je zřejmé, že zájem je obrovský," řekl Právu člen vedení STV Branislav Záhradník.

Foto: Tereza Mašková

Start půlmaratonu Plzeňského kraje

Článek

Slovensko má pět miliónů obyvatel a 3200 přihlášených kandidátů už nyní dosahuje stejného počtu jako v desetimiliónovém Česku. "Vycházeli jsme ze zkušeností TV Nova, kde se přihlásilo 3200 zájemců. Na Slovensku byl náš odhad 1600 adeptů. Jsme příjemně překvapeni velkým zájmem mladých lidí," konstatoval Záhradník.

Uchazeči měli na rozhodnutí asi šest týdnů. "Během prvních dnů přicházelo okolo stovky přihlášek denně. Prázdniny tento počet trochu ztlumily, ale před koncem lhůty se díky větší propagaci zájem opět zvýšil," dodal Záhradník. Asi polovina všech přihlášených je z Bratislavy a ze západního Slovenska, naopak nejméně odvážlivců je ze středního Slovenska. Regionální předkola soutěže SuperStar se budou konat na přelomu srpna a září.

Českou verzi soutěže sledovali také Slováci, kteří mají signál TV Nova. "Nenechala jsem si ujít soutěž v televizi i na internetu a moc jsem fandila všem soutěžícím. Už se těším na slovenskou verzi," říká 14letá Katarína.

Reklama

Výběr článků

Načítám