Hlavní obsah

SuperStar: Nadšené fanynky omdlévaly na autogramiádě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Halu pražského obchodního centra na Zličíně ve čtvrtek zaplnily davy nejvěrnějších příznivců soutěže Česko hledá SuperStar. Uskutečnil se zde křest singlu s písní Veď mě dál, nazpívaného desítkou finalistů soutěže. Po křtu měli někteří návštěvníci možnost získat autogramy od nejúspěšnějších soutěžících. Některé fanynky omdlévaly.

Foto: zoo Děčín

Králíček mazlíček

Článek

Ještě před ohlášeným začátkem křtu se zaplnily ochozy, schodiště i hala diváky, vesměs nezletilými děvčaty. S půlhodinovým zpožděním dorazili do vyprahlé haly s vydýchaným vzduchem finalisté soutěže.

"Zeptám se vás, jestli všichni víte, koho hledá Česko," oslovila dav moderátorka Laďka Něrgešová. "SuperStar," skandovala a otřásala se hala. Poté moderátorka předala mikrofon finalistům, kteří křičící diváky postupně pozdravili, jejich slova ale pro hluk nebylo slyšet.

Společně se zástupci Novy, firmy BMG, která singl vydala, a producentem Ondřejem Soukupem poté finalisté zkropili desku sektem a začali podepisovat fotografie a památníčky prvním fanynkám. Ty již desítky minut před příchodem finalistů vytvořily "kotel", který ostraha ohraničila živým řetězem.

Členové bezpečnostní služby z davu vyváděli dehydrované a omdlévající dívky a předávali je zdravotníkům. Některým z otřesených a plačících děvčat zdravotnice dávaly dýchat z kyslíkových přístrojů. "Holky omdlévají a není to hezký pohled," informovala publikum Něrgešová.

Silný zážitek

Nejúspěšnější návštěvnice autogramiády odcházely s podpisy svých idolů do metra a hlasitě probíraly své zážitky. "Málem jsem spadla na Juliána," smála se jedna z dívek na svou kamarádku, obě přitom svíraly památníky s čerstvými autogramy.

"Od dob Beatles jsme tady nic takového neměli," řekl mluvčí bezpečnostní služby obchodního centra Karel Směták. Podle jeho odhadu si pro autogram přišlo až 5000 lidí.

Šanci na vítězství ve hře Česko hledá SuperStar má stále šest soutěžících; Sámer Issa, Aneta Langerová, Šárka Vaňková, Martina Balogová, Tomáš Savka a Julian Záhorovský. Vítěz bude znám po posledním finálovém kole 20. června a dostane možnost natočit debutové album u vydavatelství BMG.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám