Hlavní obsah

SuperStar 2: Čtvrtá semifinálová desítka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představujeme vám čtvrtou semifinálovou desítku soutěžících, ze které do finále přímo postoupí dva z nich. Všichni však mají možnost získat jěště Druhou šanci.

Foto: Staré Hrady
Článek

Tipy Práva na čtvrté semifinále

Daniela Kubečková - 20 let, Ostrava

Idolem studentky je každý, kdo umí zpívat, je sám sebou a pracuje na sobě i poté, co už něco dokázal. Porotě již zpívala vlastní píseň ve francouzštině.

Tip Práva: 60%

Sandra Ferková - 18 let, Praha

Zaujala svým zajímavým hlasem. Hudba je pro ni vším a zpívání si náramně užívá. Jejím koníčkem jsou historické fotografie, kterými již zaujala mnoho lidí.

Tip Práva: 70%

Josef Živčák - 19 let, Kolín

Jeho idolem jsou čeští interpreti Petr Kolář a Lucie Bílá. Mezi oblíbené a odpočinkové aktivity patří taky vaření a chytání ryb.

Tip Práva: 50%

Matouš Kubáček - 26 let, Liberec

Poslouchá Vlastu Redla, stejně tak Faith No More nebo P.O.D. Baví ho Sting, Robbie Williams, Morcheeba nebo Monkey Business. Občas si zasportuje.

Tip Práva: 60%

Barbora Zajptová - 17 let, Česká Lípa

Jejím idolem je zpěvačka Shania Twain. Dalším oblíbeným interpretem také Sinéad O_Connor a skupina Lucie. Absolvovala několik pěveckých soutěží.

Tip Práva: 50%

Světlana Šáchová - 21 let, Chrudim

Jejím úspěchem jsou první příčky v pěveckých soutěžích, soutěže Miss, módní přehlídky, focení, natočení videoklipu a celovečerní film.

Tip Práva: 60%

Adam Vojtěch - 18 let, Včelná u Českých Budějovic

Zpíval už před porotou písničku Something Beautiful od Robbie Williamse, který je vedle skupiny Beatles a Franka Sinatry jeho idolem. Čeká na svůj velký úspěch.

Tip Práva: 60%

Magdalena Šalamounová - 17 let, Praha

Její bratranec, který ji přihlásil do soutěže, napsal: "Má fakt velmi dobrý hlas. A navíc někdo z naší rodiny SuperStar být musí." Ona sama neví, proč chce být SuperStar.

Tip Práva: 50%

Klára Zaňková - 16 let, Lično

Sestra Veroniky Zaňkové, která se loni dostala mezi deset finalistů. Porota si hned všimla jejího talentu i hlubokého hlasu. Ona sama žádný pěvecký idol nemá.

Tip Práva: 70%

Petr Bende - 27 let, Újezd u Rosic

Vyzpíval si už 1. místo na festivalu Zlíntalent. Má za sebou zkušenost s natáčením vlastních skladeb a vystupování v předkapele na Čechomor Tour 2004.

Tip Práva: 80%

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám