Hlavní obsah

SuperOstrá SuperStar od SuperCroo

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká hiphopová skupina SuperCrooo, která letos obdržela ve své hudební kategorii nominaci na ocenění Anděl, začala minulý pátek nahrávat nesporně kontroverzní a pravděpodobně také skandální videoklip k aktualizované verzi písně Superstaar ze svého debutového alba Toxic Funk.

Článek

Novinka se bude ve své klipové verzi jmenovat Superstar a objeví se také jako bonus na připravovaném novém albu formace.

Videoklip ještě není hotový a skupina není schopná sdělit, odkdy bude ke zhlédnutí. Pro představu ale zveřejňujeme fragment scénáře, respektive podobu začátku klipu.

"Začneme v malém dětském pokojíku. Všechny stěny, strop, nábytek, všechno je kompletně oblepené plakáty různých "superstar". Ze stropu visí velké hvězdy ze zlatého papíru.  Uprostřed jedné stěny je velké zrcadlo, kolem jsou svíčky, celé to připomíná oltář v kostele, z osmdesátek.

Před zrcadlem stojí malá, tlustá a škaredá holka. Na sobě podivný modýlek, tričko s další hvězdičkou a v ruce mikrofon. Holka se kroutí před zrcadlem a vypadá velmi trapně."

SuperCrooo budou po celou dobu klipu oblečeni v černém, nejlépe v mikinách s kapucou, aby jim bylo málo vidět do obličeje a aby kontrastovali s adepty SuperStar, kteří budou mít na sobě barevné oblečení různých hudebních stylů. Měli by fungovat jako černé svědomí dívky, přízraky, které jí provázejí na její cestě do pekel.

Těšme se tedy.

Reklama

Výběr článků

Načítám