Hlavní obsah

Sting představuje novinku. Na lásku není lék, tvrdí

Britský zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista Sting vydá 19. listopadu album The Bridge, na které láká singl If It’s Love.

Sting - If It's Love

 
Článek

Na lásku není lék, zpívá Sting. Nový singl If It’s Love je prostá popová písnička o lásce, se kterou ani nejlepší lékař nepomůže. Postavil ji na poměrně chytlavém refrénu a svižnějším rytmu, ovšem nepřináší nic objevného v melodii ani v textu.

Album The Bridge vznikalo v době v pandemie a Sting na něm přemítá o osobní ztrátě, odloučení a neobvyklých sociálních a politických zmatcích.

Foto: Universal Music

Sting

„Tyto písně jsou mezi jedním místem a druhým, mezi jedním stavem mysli a druhým, mezi životem a smrtí, mezi vztahy. Mezi pandemií a mezi obdobími – politicky, sociálně a psychologicky jsme všichni uvězněni uprostřed něčeho. Potřebujeme most (The Bridge),“ vysvětlil název alba.

Hudební fajnšmekry potěší Madeleine Peyroux, Makaya McCraven i Vinicius Cantuaria

Kultura

Deska obsahuje deset nových skladeb, deluxe edice bude mít navíc také bonusy. Na závěr Sting zařadil bonusovou coververzi slavné skladby z šedesátých let (Sittin’ on) The Dock of the Bay, kterou napsali zpěvák Otis Redding a kytarista Steve Cropper. Natočili ji v roce 1967 krátce před Reddingovou smrtí. Vyšla pak u Stax Records v roce 1968 a stala se jedním z největších soulových hitů éry hippies.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám