Hlavní obsah

Tereza Kostková má koronavirus, StarDance moderovat nebude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Tereza Kostková, která spolu s Markem Ebenem moderuje populární taneční soutěž StarDance, byla pozitivně testována na koronavirus. V následujícím díle proto nevystoupí. Na Twitteru to potvrdila Česká televize. Sobotní vysílání pořadu je tak podle vyjádření ČT nejisté. Není zatím jasné, zda moderátorka někoho z osazenstva soutěže nenakazila, případně zda účastníci nebudou muset do karantény.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Moderátoři StarDance Marek Eben a Tereza Kostková

Článek

„Stalo se, co dnešní doba bohužel přináší. Tereza Kostková vinou covidu v příštím díle StarDance nevystoupí. Vše nyní koordinujeme s hygienou a řídíme se jejími pokyny. Věříme, že divákům sobotní přenos nabídneme. Zdraví účinkujících a štábu je pro nás ale nejdůležitější,“ uvedla ČT na Twitteru.

Super.cz řekla mluvčí České televize Karolína Blinková, že Kostková „byla pozitivně testovaná na covid-19 a v příštím díle tak nevystoupí.“

Ještě před sobotním vysíláním soutěže měla moderátorka, stejně jako ostatní účastníci, test negativní.

Minulou sobotu proběhlo druhé kolo 11. řady zábavního klání, které bylo věnováno tvorbě Jiřího Suchého a ve kterém se se soutěží rozloučili Pavel Trávníček a Veronika Lálová.

StarDance jako první opustili Pavel Trávníček a Veronika Lálová

Kultura

O případných změnách ve vysílání dalšího dílu hodlá televize informovat v příštích dnech.

O vítězství nyní soutěží devět párů. Letos je s profesionálními tanečníky vytvořili herci Simona Babčáková, Jan Cina, Zdeněk Godla a Marika Šoposká, zpěváci Tereza Černochová a Mirai Navrátil, sportovci Andrea Sestini Hlaváčková a Tomáš Verner a farářka Martina Viktorie Kopecká. Jejich výkony hodnotí Richard Genzer, Jan Tománek, Zdeněk Chlopčík a Tatiana Drexler.

Reklama

Výběr článků

Načítám