Hlavní obsah

Stallone jako Rocky naposledy. Nebo možná také ne

Novinky, Stanislav Dvořák

Akční postavy z osmdesátých let se stejně jako rockové hvězdy neustále a rády vracejí k minulosti, aby se fanouškům připomněly. Dvaasedmdesátiletý Sylvester Stallone se tak znovu ukáže jako Rocky Balboa ve filmu Creed 2.

trailer Creed 2Video: forum film

 
Článek

Adonis Creed, kterého trénuje Rocky Balboa, se stal v prvním dílu šampionem v polotěžké váze.

„Dokázal tak, že má po svém otci nejen talent, ale i srdce pravého bojovníka. Nyní je vyzván na zápas velmi nebezpečným boxerem, kterým není nikdo jiný než Viktor Drago. Pokud Adonis tento zápas prohraje, přijde o všechno. Poselství zní ale jasně – nezáleží na tom, jak daleko v životě dojdeš, tvoje minulost a rodina bude vždy s tebou,“ tvrdí tvůrci.

Foto: Forum Film

Sylvester Stallone a Michael B. Jordan

Foto: Forum Film

Film Creed 2

Film, který vstoupí do kin 22. listopadu 2018, vznikal pod taktovkou Stevena Capla jr. a scénář napsal sám Stallone na motivy příběhu o Rockym. Film také spoluprodukoval.

Ve štábu se mimo jiných objevil kameraman Kramer Morgenthau (Thor: Temný svět), architekt Franco Carbone (The Expendables), speciální poradce pro box Robert Sale nebo koordinátor speciálních efektů Patrick White. Natáčení probíhalo především ve Filadelfii v Pensylvánii a kvůli několika scénám se štáb přesouval do Nového Mexika.

Reklama

Výběr článků

Načítám