Hlavní obsah

Spring Festival nabídne více než pět hodin muziky. Vystoupí Mirai, Ewa Farna, Pokáč a další

Právo, jaš, kul

Více než pět hodin hudby v podání těch nejlepších českých interpretů a kapel přinese první ročník Spring Festivalu. Začne online v sobotu 20. března od 17 hodin ze Žižkovské věže v Praze. V observatoři nacházející se ve věži ve výšce 93 metrů nad zemí vystoupí Th!s, Pokáč, Ewa Farna, Mig 21, Mirai a Monkey Business.

Foto: Universal Music/Ondřej Pýcha

Skupina Mirai, zleva Šimon Bílý (bicí), Mirai Navrátil (zpěv, kytara), Tomáš Javůrek (kytara) a Michal Stulík (baskytara).

Článek

Pětihodinovým maratonem provede youtuber Kovy, zákulisní moderátorkou bude Katie Machová. Festival proběhne v podobě živého streamu a jeho pořadatelem je Ticketstream, přes jehož webové stránky bude možné koncert sledovat a také na něj už teď zakoupit vstupenky.

„Ze zkušeností z minulého roku už víme, že si lidi umějí užít naplno i online přenos a kapely i interpreti mají velkou chuť jim zahrát,“ říká za pořadatele Viktor Mastník. Věří v sílu špičkově provedeného online streamu a v nasazení, nápady a chuť lidí společně se potkat u živě provozované hudby.

„Diváci se mohou těšit na dvě vizuálně odlišné scény a impozantní výhledy na Prahu. Chceme klást maximální důraz na celkový zážitek z festivalu, jeho vizuální podobu a kvalitu zvuku,“ doplňuje dramaturgyně Lucie Hájková.

„Přenos chceme věnovat všem zdravotníkům, zejména sestřičkám, ale i dalším, kteří teď pracují nebo pomáhají v nemocnicích, hospicích i pečovatelských službách,“ vysvětluje další záměr letošního ročníku Viktor Mastník. „Pokud nám zdravotníci napíší z oficiálního pracovního emailu na adresu sestrickynafestival@ticketstream.cz, zašleme jim kód na sledování festivalu zdarma. Pošlete vzkaz umělcům a lidem, vyfoťte, jak si užíváte festival a nezapomeňte fotky označit #sestrickynafestival, #springfestivalcz a #hudbanasspojuje.”

Vstupenky lze koupit na stránkách Ticketstreamu za 400 korun, v den konání akce se cena zvedne na 450 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám