Hlavní obsah

Diváci vyřadili ze StarDance Tonyu Graves

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Druhým párem, který opouští taneční soutěž StarDance, je Tonya Graves a Michal Bureš. Taneční páry předvedly během sobotního večera quickstep, paso doble a sambu.

Tonya Graves po svém posledním tanci ve StarDanceVideo: Novinky

 
Článek

V tomto kole měly páry za úkol začlenit do svých choreografií taneční company, aby se vystoupení proměnilo v samostatnou show plnou efektních tanečních i vizuálních prvků.

Jako první představili sambu Jakub Vágner s Michaelou Novákovou. „Na to, že jsi strávil půl života v holinách a měl malárii, dobrý. U samby je důležité pánví udělat osmičku, já tam viděl vše od jedničky do devítky a ke konci i dvojciferná čísla,” prohlásil porotce Richard Genzer. Zdeněk Chlopčík tam viděl „málo samby”. „Vynikající začátek, když jsi tančil sám, ale v páru to zatuhlo,” řekl. Pár si nakonec od poroty vytančil 30 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jakub Vágner a Michaela Nováková

Quickstep představila Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský. „Byla jste hodně nervózní, Radko, a moc vám to dnes nesedlo. Quickstep je jeden z nejobtížnějších a nejtěžších tanců,” řekl Zdeněk Chlopčík. Richard Genzer byl vlídnější: „Bylo to hezký, ale s company, kterou jste tam měli, byl vidět rozdíl. Vadily mi pokrčené nohy.”

Foto: Jan Handrejch, Právo

Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský

Paso doble si „střihl” tentokrát taneční pár Miroslav Hanuš s Adrianou Maškovou. „Úžasný herecký výkon, jen ten tanec mě neuspokojil,” hodnotil porotce Jan Tománek. Taťána Drexler považuje výkon Miroslava Hanuše za „paso doble budoucnosti”. Pár si nakonec vytanči od porotců 26 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Miroslav Hanuš s taneční partnerkou Adrianou Maškovou

Tanční pár Gabriela Koukalová a Martin Prágr předvedli sambu. Nadchli porotce Zdeňka Chlopčíka: „Viděl jsem tam nejvíce samby, výraz byl dobrý. Občas tam byly rytmické nedostatky a pomalé nohy, ale jinak se mi to líbilo moc”. Jan Tománek byl přísnější, Gabriele Koukalové vytýkal málo energie v těle a málo nadšení. Pár dostal od poroty 27 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Gabriela Koukalová a Martin Prágr

Zdravotně indisponovaný Xindl X se svou taneční partnerkou Marketou Dostálovou předvedli na parketu paso doble. „Úžasný výkon medicíny i vůle,” okomentoval moderátor Marek Eben. Tanečník byl totiž celý den na kapačkách, protože se nemohl pohnout.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Xindl X s taneční partnerkou Markétou Dostálovou.

„Když jsem studoval na taneční konzervatoři, učili nás, že každý tanec má svůj krok. Ty nám ale třetí večer za sebou předvádíš jeden jediný, jen hudba se mění. Začínám být fanoušek tohoto minimalismu,” řekl Richard Genzer. Pár nakonec dostal od poroty 24 bodů.

„Všeho málo. je to jako koprovka s vejcem. Nic moc, ale jíst se to dá,” okomentoval sambu tanečního páru Karel Kovy Kovář a Veronika Lišková. „jdou vám gesta, ale pohybu je málo,” kritizoval porotce Jan Tománek. Nakonec dostali od porotců jen 23 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Karel „Kovy“ Kovář a Veronika Lišková.

Puntikový quickstep, tak ohodnotil Marek Eben tanec páru Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička. „Konečně rychlost. Vynikající práce s company, jen by se Veronika mohla trochu uvolnit a skákat,” hodnotila Tatiana Drexler. Její kolega Zdeněk Chlopčík byl ještě více nadšený: „Bylo to krásné a jste moje puntikovaté sluníčko.” Pár dostal neuvěřitelných 35 bodů od poroty.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

Posledním párem, který třetí večer předl svůj tanec, byl Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. Porota se shodla na tom, že Matouši Rumlovi odešla během tance fyzička, a to se podepsalo na celkovém vyznění quickstepu. Jinak by to byl podle poroty tanec večera. Od poroty si vytančili 31 bodů.

Jubilejní desátý ročník soutěže obměnil porotu. Zkušené veterány Zdeňka Chlopčíka a Tatianu Drexler doplnil herec Richard Genzer, jenž se sám účastnil loňské řady StarDance, a taneční trenér Jan Tománek, jenž se v minulosti účastnil tří ročníků jako profesionální tanečník.

Nezměnili se ovšem moderátoři a hudební doprovod. Večerem provází opět Tereza Kostková a Marek Eben, o hudbu se stará orchestr M. Kumžáka.

Reklama

Výběr článků

Načítám