Hlavní obsah

Sokol, Háma a Dyk. Nova chystá na léto dva nové pořady

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto nebývá obdobím velkých televizních novinek, ale TV Nova se snaží nabídnout alespoň dva zábavní pořady vlastní výroby - první prázdninová sobota bude patřit show 2 na 1, ve které Ondřej Sokol a Aleš Háma prověří v nejrůznějších situacích Vojtu Dyka.

Foto: TV Nova

Ondřej Sokol, Vojta Dyk a Aleš Háma

Článek

Moderátoři Aleš Háma a Ondřej Sokol mají pro Vojtu Dyka sérii nejrůznějších úkolů.

„Tím, že o Vojtovi vím hodně věcí, bylo z čeho vycházet a v mnoha věcech jsme šli dost na jistotu. Když jsme natáčeli skryté kamery, měl jsem obrovský problém vydržet se nesmát, protože tam bylo velké množství neskutečně zábavných momentů,“ tvrdí Aleš Háma. První díl uvede 2. července ve 20:20.

Od 11. července startuje na Nova Fun reality show Praha – den & noc, jejíž účastníci bydlí spolu v pronajatém bytě v centru Prahy.

Foto: TV Nova

Aleš Háma a Ondřej Sokol

Vše se odehrává v reálném prostředí Prahy podle zjednodušeného, schematického scénáře, který nastiňuje jen základní dějové linky. Konkrétní dialogy a interakce jsou již výhradně na samotných aktérech.

„Po celé léto se diváci mohou těšit na televizní premiéry mnoha českých i zahraničních filmů i reprízy nejoblíbenějších titulů, jakými jsou například seriály Specialisté, Kriminálka Anděl, Policie Modrava nebo kultovní stálice Malý pitaval z velkého města, Comeback a Hospoda. Televize Nova uvede také detektivní seriál Šéfka s Kateřinou Winterovou v hlavní roli,” dodal za Novu Daniel Maršalík.

Podvečery budou patřit reprízám oblíbené vědomostní soutěže Na lovu a seriálu Hospoda. Na obrazovky se vrátí i původní český sitcom Comeback v čele s Ozzákem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám