Hlavní obsah

Smůlu má i Benátská! Na festival nepřijede Chris Norman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé hudebního festivalu Benátská!, který začne ve čtvrtek ve Vesci v Liberci, oznámili, že kvůli nemoci nedorazí britský zpěvák a hudebník Chris Norman. Vystoupit měl v pátek. Poté, co na festival Colours of Ostrava minulý týden nepřijeli Ellie Gouldingová a Burna Boy, je to další akce, která přišla o svou největší hvězdu.

Foto: Robin Suchánek

Chris Norman

Článek

„Neskutečně mě mrzí, že do Liberce nepřijedu a nezahraju, ale bohužel jsem ve stavu, kdy mohu pouze ležet. Doufám, že se dám brzy dohromady a co nejdříve uvidím své fanoušky v Česku,“ vzkázal Norman, který kvůli vysokým horečkám a kašli částečně přišel o hlas a i se svou manažerkou komunikuje pouze prostřednictvím esemesek.

O zásadní změně v programu organizátoři informovali prakticky hned, jakmile se nepříjemnou novinku dozvěděli.

Sdělovat takové zprávy přitom není nic příjemného. „Podobné změny na poslední chvíli jsou noční můrou každého z nás, doufali jsme, že nám se vyhnou. Ještě včera večer jsme seděli s Chrisovým road managerem v hotelu a ladili poslední detaily. Bohužel realita je, jaká je, ale doufám, že se nám podařilo program upravit tak, že i letos budou fanoušci z Benátské! odcházet spokojení, všem se omlouváme,“ říká ředitel Benátské! Pavel Mikez s tím, že místo vystoupení Chrise Normana se posune koncert Rybiček 48.

Reklama

Související témata:
Chris Norman

Výběr článků

Načítám