Hlavní obsah

Slavný Paco de Lucía přiveze do Prahy tři zpěvačky a deset palem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný kytarista Paco de Lucía si na své vystoupení v pražském Kongresovém centru 2. listopadu přiveze tři doprovodné zpěvačky. Prostředí pro koncert ve stylu flamenka, jazzu i ethna dokreslí na jeho přání deset palem.

Článek

Pořadatelé uvedli, že pro velký zájem ještě těsně před koncertem zvyšují kapacitu sálu. K dispozici jsou vstupenky na balkón, a to v cenových kategoriích 590 Kč, 890 Kč a 1190 Kč (bez servisních poplatků). Prodávají se v síti Ticketpro a v agentuře Taktika Muzika.

"Protože zahraniční tisk spekuluje o konci aktivní koncertní kariéry Paca de Lucíi, může jít o poslední vystoupení této hvězdy v České republice. Rozhodně bude patřit i k výrazně spektakulárním: na přání umělců bude na scéně Kongresového centra umístěno deset vzrostlých palem," uvedla  Silvie Marková z agentury SMART Communication.

Kytarista do Prahy přiveze také kapelu ve složení: bubeník El Piraa, kytarista Nino Josele, basista Alain Perez, flétnista Domingo Patricio a zpěvačky Montse Cortes, Chonchi Heredia a La Tana.

Paco De Lucía má na kontě 25 alb a své zatím poslední Cositas Buenas natočil šedesátiletý kytarista v roce 2004. U nás vystupuje v rámci festivalu Kytara napříč žánry. Kompletní program festivalu a podrobnosti o jednotlivých muzikantech najdete na stránkách www.kytaranapriczanry.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám