Hlavní obsah

Slash přijede do Prahy s Mylesem Kennedym

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kytarista Slash přijede 9. února 2019 do pražské O2 Arény s Mylesem Kennedym a skupinou Conspirators.

SlashVideo: Slash

 
Článek

Slash a Conspirators vydávají nové album Living the Dream už 21. září 2018 na  Slashově labelu Snakepit Records ve spolupráci s Roadrunner Records. První singl z alba se jmenuje Driving Rain.

Living the dream bude Slashovým čtvrtým sólovým albem a třetím s kapelou, kterou tvoří Myles Kennedy (zpěv), Brent Fitz (bicí), Todd Kerns (basa & zpěv) a Frank Sidoris (kytara & zpěv). Vychází jako standardní CD, 2LP v klasické černé barvě a také limitovaný počet 2LP v barevném provedení. Další verze desky Living The Dream lze objednat přímo na www.slashonline.com.

Slash byl jako člen Guns N Roses zásadní kytarovou ikonou osmdesátých i devadesátých let. Už v roce 1994 měl ale svůj Snakepit, sólový projekt bez Axla Rose, a během dvaceti let pak spolupracoval s celou řadou dalších muzikantů. Tuto dráhu neopouští ani poté, co se jeho nejstarší skupina vrátila na pódia.

Vstupenky budou v síti Ticketportal v cenách 1190 – 1590 korun od 19. září v 10:00.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám