Hlavní obsah

Škwor oslaví pětadvacet let dvěma koncerty v O2 universu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rocková skupina Škwor oslaví v příštím roce pětadvacet let na scéně. Jako dárek pro sebe i své fanoušky naplánovala dva koncerty do pražské haly O2 universum. Vystoupí tam 6. a 7. října 2023 a kromě narozeninového mejdanu poprvé představí připravované nové řadové album. Vstupenky se začaly prodávat ve čtvrtek.

Foto: Ondřej Pýcha

Skupina Škwor v aktuální sestavě.

Článek

„O2 universum je prostor výjimečný nejen akustikou, ale i tím, že zajišťuje maximální pohodlí pro vás diváky, abyste si mohli tuhle jedinečnou show co nejlépe užít. Za těch skvělých pětadvacet let vděčíme totiž hlavně vám. Jenom díky tomu, že chodíte na koncerty, kupujete naše alba a posloucháte nás, pro vás můžeme dělat muziku. Ať už jste s námi od začátku, nebo jste se o nás dozvěděli teprve nedávno, jste srdečně zváni na tenhle mejdan,“ napsala skupina Škwor v prohlášení.

Momentálně dokončuje akustické turné, ovšem ubezpečuje, že přípravy na dva velké koncerty jsou již v plném proudu.

„V tuto chvíli je ještě příliš brzo prozrazovat detaily toho, co všechno si pro naše fanoušky na koncertech v O2 universu chystáme. Můžeme ale rozhodně slíbit, že půjde pro nás i pro ně o naprosto výjimečný zážitek, který si v ničem nezadá se světovou produkcí v rámci žánru,“ dodává trochu tajemně čtyřčlenná parta.

Výpravný klip Škworu k písni Nejistá přítomnost jitří emoce

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz: Škwor

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám