Hlavní obsah

Výpravný klip Škworu k písni Nejistá přítomnost jitří emoce

Právo, jaš, kul

Počátkem listopadu vydaná albová novinka kapely Škwor Tváře smutnejch hrdinů opanovala hned po vydání žebříček prodejnosti IFPI. Skupina nyní přichází s novým výpravným videoklipem k ní, plným emocí. Vznikl ke skladbě Nejistá přítomnost.

Klip k písničce Nejistá přítomnost kapely ŠkworVideo: Supraphon

 
Článek

„Kupodivu jsme tentokrát vizi měli už poměrně dlouho dopředu, i když i ta prošla určitým vývojem. Věděli jsme, že chceme sérii minipříběhů, které budou klipem prostupovat, ale zároveň se nebudou vázat na text úplně doslova. Oslovili jsme tentokrát Matěje Říhu z Papa Pech Production, který se ukázal být velice kreativní, a některé naše nápady rovnou vyhodil a vymyslel několik dalších,“ poodhaluje kapela koncept nového klipu.

Režisér Říha dodává: „Klip mapuje nejsilnější lidský emoce a ukazuje je v ten nejvyhrocenější moment. Smutek, láska, štěstí, napětí, strach, smíření a beznaděj. Kluci z kapely jsou profíci, a hlavně jsou vyhraní, takže se umí hýbat a vypadají skvěle na kameře. Ale to mě nepřekvapilo...“

Kromě klipu zaujme píseň také pro kapelu ne zcela typickým zvukem, který se v lecčems liší od zbytku alba, jež poprvé v historii Škworu vyšlo také na vinylu, jehož první limitovaná edice s podpisovými kartami kapely už je takřka vyprodaná.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám