Hlavní obsah

Seriál Vyprávěj nabídne divákům speciální řadu

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál Vyprávěj, na který se v ČT dívá každý pátek večer přes milión diváků, pokračuje od 30. března devítidílnou speciální řadou nazvanou Vyprávěj – Osudy.

Článek

Bonusová série se od těch předchozích výrazně liší. Autoři totiž na přání diváků věnovali pozornost postavám, na které se v seriálu nedostalo. Dvořákovi tak ustupují do pozadí a hlavní roli přebírají Matěj, Iveta, Hynek a další.

Diváci se s nimi podívají na vesnickou zabíjačku, do zákulisí spartakiádních příprav nebo na zasněžené sjezdovky, kam se v roli Honzíka vrací divácky populární Zdeněk Piškula. Společně s Mikulášem a jeho Hildou pak nakouknou za ostnatý drát do nedaleké Vídně nebo se přesvědčí, jestli se podařilo Miladě s Radimem dostavět takzvaný „Šumperák“.

Na podzim se Vyprávěj vrátí na obrazovku v té podobě, na kterou jsou diváci zvyklí. Tentokrát s sebou přinese příběhy z porevolučních devadesátých let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám