Hlavní obsah

Seriál Beverly Hills 90210 se vrací

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studenti střední školy ve West Beverly Hills budou mít v připravovaném pokračování seriálu Beverly Hills 90210 školní poradkyni, která bude mít dozajista pochopení pro problémy dospívajících, včetně prvních lásek či problémů s drogami. V poradkyni pro volbu povolání se totiž promění Jennie Garthová alias seriálová hrdinka Kelly Taylorová, jejíž životní dramata sledovali diváci původního seriálu.

Článek

Populární seriál, který se opakovaně vysílal i v České republice, se natáčel v letech 1990 až 2000. Původně sledoval osudy středoškoláků z bohatých rodin, později zachycoval jejich příběhy během vysokoškolských studií i po vstupu do života dospělých.

Blondýnka Jennie Garthová, které je nyní 36 let a má tři dcery, hrála od prvního dílu v Beverly Hills 90210 jednu z hlavních postav a v seriálu jako jedna z mála vydržela po celých deset let. Její Kelly Taylorová prošla za tu dobu mnoha proměnami - od třídní krásky, přes narkomanku až po sociální pracovnici; musela se mimo jiné vyrovnávat s popáleninami, přerušením těhotenství i znásilněním.

Zmítala se přitom v milostném trojúhelníku se dvěma hlavními mužskými postavami Dylanem McKayem, kterého hrál Luke Perry, a Brandonem Walshem v podání Jasona Priestleyho.

Nyní se z Kelly stane poradkyně pro volbu povolání na její alma mater, informuje časopis Hollywood Reporter. Podle něj však půjde o jednu z vedlejších postav, která se nebude na obrazovkách objevovat pravidelně.

Anketa

Co čekáte od návratu seriálu Beverly Hills?
Velký trapas
79,6 %
Další normální seriál
13,4 %
Výjimečné dílo
7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 15009 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám