Hlavní obsah

Scarlett Johanssonová a sexy vetřelec z vesmíru? Popcorn pro všechny

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdná americká herečka Scarlett Johanssonová si poslední dobou s výběrem scénářů asi moc hlavu nedělá. Svědčí o tom informace společnosti FilmNation, že bude natáčet sci-fi thriller Under the Skin, v němž se stane sexy vetřelcem lákajícím lidské oběti. Že by po Woody Allenovi chystala pořádné béčko?

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Scarlett Johanssonová

Článek

Podle FilmNation napsal sci-fi scénář autor filmu Sexy Beast Jonathan Glazer a Johanssonová "bude hrát mimozemšťana maskovaného v perfektním těle oslňující ženy."

Její největší zbraní sloužící k nalákání nic netušící lidské kořisti bude prý "nenasytná sexualita". Jak věcně poznamenal jeden z filmových fandů na serveru Hollywood Reporter, o míře sexuality lze předem pochybovat. Je známo, že v běžných komerčních amerických filmech se v podstatě skutečný sex vůbec nesmí ukazovat.

"Její efektivita je smrtící, ale časem ji začne přitahovat život na zemi a to jí změní. S nově nalezenou lidskostí se oslabí její původního odhodlání a dostane se do střetu s vlastním druhem," tvrdí producenti.

Podobný nápad byl už použit v několika filmech, ovšem šéf FilmNation Glen Basner uvedl, že je nadšen tímto "originálním filmem".

"Jak bychom mohli nevyužít šanci pracovat s vizionářským režisérem jako Jonathan Glazer, obzvláště v kombinaci s fascinující představou Scarlett Johanssonové jako nemilosrdné mimozemské svůdkyně?"

Snímek je založen na knížce Michela Fabera a má se točit v roce 2011, produkci mají na starosti Nick Wechsler a James Wilson.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám