Hlavní obsah

Rolling Stones vydají v reedici album, na němž je hit Angie

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská rocková skupina Rolling Stones pokračuje ve vydávání starších nahrávek. Již 4. září letošního roku vydá deluxe reedici svého studiového alba Goats Head Soup z roku 1973. Napsala to na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: EMI Music

Aktuální sestava The Rolling Stones, zleva Keith Richards, Ron Wood, Mick Jagger a Charlie Watts.

Článek

Album Goats Head Soup, které formace nahrávala na Jamajce, ve Spojených státech a Velké Británii, obsahuje v původní verzi deset skladeb. Jednou z nich je velký hit kapely, balada Angie.

Reedice nahrávky bude obsahovat tři dosud nezveřejněné písničky. Jde o Criss Cross, All the Rage a Scarlet. V posledně jmenované hraje kytarista skupiny Led Zeppelin Jimmy Page.

Součástí čtyřalbové reedice bude i záznam koncertu Rolling Stones v Bruselu z roku 1973, který vyšel v roce 2011 v limitovaném nákladu pod názvem Brussels Affair. V „krabici“ bude i stodvacetistránková kniha esejů a raritních fotografií.

Album Goats Head Soup nahráli Rolling Stones v sestavě Mick Jagger (zpěv), Keith Richards (kytara), Mick Taylor (kytara), Bill Wyman (baskytara) a Charlie Watts (bicí).

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám