Hlavní obsah

Rolling Stones nejspíš brzy ohlásí turné i nové album

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská skupina Rolling Stones letos slaví šedesát let. Měla by vyjet na evropské turné. Jeho program by měl být podle listu The Sun zveřejněn v následujících dnech. Podle neoficiálních informací je první koncert naplánován na červen na liverpoolský stadion Anfield. V Británii by se měly konat i další dva koncerty. Kapela se představí i v Madridu, Amsterdamu, Londýně, Mnichově a Vídni.

Foto: ČTK/AP

Loni hráli Rolling Stones v Americe.

Článek

Jak připomíná The Sun, poslední koncert v Liverpoolu odehráli Rolling Stones v Empire Theatre v roce 2017. Bude to tedy skvělý návrat do města, z něhož pocházejí Beatles, konkurenti Rolling Stones v šedesátých letech. Koncert na stadionu Anfield pojme až 53 tisíc lidí.

Podle zdroje The Sun se fanoušci v nejbližší době dočkají i nového alba Rolling Stones. „Šedesát let na vrcholu je úžasný úspěch a letošní turné bude nezapomenutelné. Poté bude vydáno nové album. Mick Jagger a Keith Richards byli nedávno na Jamajce a napsali písně, které nyní nahrávají,“ sdělil zdroj.

Bubeník Rolling Stones Charlie Watts loni zemřel, ale podle Richardse prý před svým skonem nahrál party k několika písním. První koncert skupiny Rolling Stones se uskutečnil v Marquee Jazz Clubu v Londýně 12. července 1962.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám