Hlavní obsah

Rolling Stones budou nahrávat s novým bubeníkem Jordanem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Rolling Stones bude vydávat desky i po úmrtí bubeníka Charlieho Wattse. Hodlají nahrávat nový materiál se Stevem Jordanem.

Foto: Netflix

Steve Jordan a Keith Richards

Článek

Nové album Rolling Stones se chystá a koncerty také. Mick Jagger a Keith Richards napsali nové skladby, které nyní dokončují. Bubeník Charlie Watts stačil ještě před smrtí něco natočit, ale ne celou desku. Tu patrně dokončí nový člen kapely Steve Jordan.

Jordan je špičkový americký hudebník a producent. Mim jiné hrával dlouhá léta v televizních pořadech Saturday Night Live a Late Night with David Letterman. S kytaristou Keithem Richardsem se znají desítky let a vystupovali spolu v projektu X-Pensive Winos.

Seznam dalších lidí, se kterými Jordan hrál, je přehlídkou elity světové hudební scény. Byli to B. B. King, Joe Cocker, Don Henley, Cat Stevens, Bob Dylan, Sonny Rollins, Sheryl Crow, Neil Young či Jon Spencer Blues Explosion.

Sen blues-rockerů splněn. Tedeschi Trucks Band míří do Prahy

Kultura

Produkoval také desky Roberta Craye a Buddyho Guye, s Alicií Keys nahrál If I Ain't Got You, s Brucem Springsteenem Devils and Dust, s Johnem Mayerem album Continuum. S Erikem Claptonem jel evropské turné v roce 2006.

Jednou už dokonce nahrával desku se samotnými Rolling Stones. Bylo to v roce 1986, když „Stouni“ potřebovali perkuse na nahrávce Dirty Work.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám