Hlavní obsah

Programu v Anežském klášteře vévodí akrobaté z Losers Cirque Company

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Podobně jako v minulých letech pořádá Národní galerie program Anežka Live. Hlavními hvězdami jsou akrobaté z Losers Cirque Company. Tento čtvrtek uvedou představení Kolaps, v srpnu se pak dvakrát představí v kusu Vzduchem, který je inspirován alegorickou knihou o lidském životě Jonathan Livingtson Racek.

Foto: NG

Záběr z představení Kolaps souboru Losers Cirque Company.

Článek

Kolaps, kde se snoubí herectví s tancem a akrobacií, přináší typický hořký humor. Využívá audiovizuální scénou od studia Hyperbinary.

V rámci letního programu se konají v zahradách i autorská čtení a různé workshopy a je tam i letní kino. Další projekce se konají v úterý a ve čtvrtek na střeše Veletržního paláce.

Losers Cirque Company zaměřené na nový cirkus vedou Petr Horníček a Zdeněk Moravec, členové akrobatického dua DaeMen, které vyhrálo první ročník soutěže Česko Slovensko má talent.

Před šesti lety na sebe upozornili debutovou inscenací Loser(s), po kterých následovalo šest dalších. Soubor často spolupracuje s různými hosty.

Reklama

Výběr článků

Načítám