Hlavní obsah

Premiéra padesátého filmu Woodyho Allena bude ve Francii. Režisér se dál bude věnovat psaní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konci září bude mít ve Francii premiéru nový film Woodyho Allena s názvem Coup de Chance. Jedná se o jeho padesátý a zřejmě poslední snímek v kariéře. Řekl to již v září loňského roku a zdá se, že své stanovisko dosud nepřehodnotil.

Foto: ČTK

Woody Allen

Článek

Romantický thriller Coup de Chance vznikl ve francouzské produkci. Je to příběh zamilovaného páru Fanny a Jean. V hlavních rolích se představí Valérie Lemercierová, Niels Schneider, Elsa Zylbersteinová a další.

Foto: Archiv

Plakát k filmu Wasp22.

Woody Allen loni v rozhovoru pro španělské noviny La Vanguardia řekl, že se v budoucnu bude chtít více zaměřit na psaní románu. „V zásadě mou myšlenkou je nedělat více filmy a soustředit se na psaní,“ řekl přesně.

Allen už začátkem loňského roku během komunikace na Instagramu napsal kamarádovi Alecovi Baldwinovi, že režírovat bude pravděpodobně už jen jeden projekt. „Filmové vzrušení je pryč,“ dodal.

Foto: Profimedia.cz

Se svou ženou Soon-Yi Previn loni v Paříži při natáčení filmu.

Woody Allen žije dlouhodobě v Evropě, kde natáčel své poslední filmy. V Hollywoodu se stal personou non grata poté, co byl v roce 2014 obviněn ze sexuálního obtěžování Dylan Farrowové, kterou adoptoval spolu s herečkou Miou Farrowovou. Mělo k němu dojít na začátku devadesátých let. Přestože se jeho renomé otřáslo v základech, platí pořád za jednoho z nejúspěšnějších v branži.

Reklama

Související témata:

Související články

Woody Allen končí s filmy

Americký režisér a scenárista Woody Allen je v Paříži, kde vzniká jeho padesátý film. V rozhovoru, který poskytl španělskému listu La Vanguardia, přiznal, že...

Výběr článků

Načítám