Hlavní obsah

Před Vánocemi dorazí gospeloví věrozvěsti z Harlemu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Energií nabitou show plnou gospelu a R´n´B slibuje sbor Harlem Gospel Singers, který vystoupí 14 dní před Vánocemi v pražském Kongresovém centru.

Článek

The Harlem Gospel Singers & Band vystoupí 10. prosince v 19 hodin v Kongresovém Centru v Praze v rámci evropského turné ku příležitosti patnáctých oslav založení tohoto hudebního uskupení.

"V Praze vystoupí s výpravnou show Let the Good Times Roll!, kterou režíruje slavný režisér David H.Bell z Broadwaye. Uměleckou část má na svědomí fenomenální pianista a aranžér Anthony Evans. Diváci se mohou těšit na hudební lahůdku, která je určitě zvedne ze židlí a vystoupení budou jistě opouštět nabití pozitivní energií. Hlavní hvězdou je nekorunovaná královna gospelu Queen Esther Marrow," uvedl Kryštof Šabacký z agentury Maxmedia.

Lístky na koncert jsou k zakoupení v síti Ticket Art (www.ticket-art.cz) a Ticket Pro (www.ticketpro.cz), ve čtyřech cenových relacích (690 Kč, 990 Kč, 1290 Kč až po VIP za 1690 Kč). Více informací naleznete na www.GSMA.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám